Barada Coaching - coaching en lifestyle | Utrecht

Bij Vijf Elementen coaching wordt gebruik gemaakt van de Vijf Elementen - water, hout, vuur, aarde, metaal - om meer inzicht te krijgen in wie je bent, je ontwikkelpad en dat wat je nu bezighoudt. Ook maakt het duidelijk hoe je ontwikkelwens structureel aan te pakken en op te lossen.

Op basis van jouw geboortedatum wordt er een persoonlijke Vijf Elementen karakteranalyse gemaakt die jou (en mij) treffend nauwkeurig inzicht geeft in o.a. jouw persoonlijkheid, je voorkeur en afkeer, jouw kwaliteiten en uitdagingen, je energiehuishouding met blokkades en stroming en meer ... Deze informatie op maat gebruiken we om inzichtelijk te maken wie je bent en waar je nu staat, waar je in en waarom je daarin vastloopt en hoe je het effectief kan oplossen.

Met behulp van de Vijf Elementen leg ik het verband tussen je vitaliteitsniveau en welzijn, je emoties, het vermogen om je te kunnen ontwikkelen en je huidige ontwikkelwens. Ik kijk daarbij holistisch. Dat wil zeggen dat ik ervan uitga dat een energiestagnatie kan worden veroorzaakt door een onverwerkte emotie en vervolgens een fysieke disbalans en stagnatie in je ontwikkeling als gevolg heeft. Aan de hand van de Vijf Elementen blauwdruk en met jouw aanvullende informatie gaan we samen ‘op zoek’ naar het element, de emotie, het organenpaar uit balans en werken toe naar evenwicht.

Vijf Elementen coaching en de karakteranalyse

De Vijf Elementen karakteranalyse is onderdeel van Vijf Elementen coaching en geeft objectief inzicht. Het laat zien uit welke drie elementen jij ‘bestaat’. Omdat we uitgaan van in totaal vijf elementen, zullen er dus altijd minimaal twee - maar soms ook vier - elementen missen.
De samenstelling van de verschillende aanwezige elementen en het aantal missende en niet aanwezige elementen zeggen veel over de uitdagingen die je in het leven tegenkomt. Ik vertel je op toegankelijke wijze meer over jouw blauwdruk, jouw levenspad en de bijbehorende uitdagingen en maak daarin de koppeling naar je huidige ontwikkelwens. Daarnaast geef ik advies over de oplossing, richting.

Vijf Elementen coaching en de toepassingen

Naast de Vijf Elementen karakteranalyse wordt er bij Vijf Elementen coaching ook gebruik gemaakt van andere coachtoepassingen. Ik ben NOBCO gecertificeerd Levens- en Loopbaancoach en goed bekend met reguliere coachingstools, zoals bijvoorbeeld de levenscirkel en de autobiografie. Ook maak ik gebruik van niet Vijf Elementen energetische en holistische toepassingen - zoals ademhalingscoaching, mindfulness en Bach Bloesem.

Barada Coachpraktijk Utrecht kent ook nog andere vormen van coaching: Systemisch coachen en Lifestyle coaching

Daarnaast organiseren wij twee keer per jaar Vijf Elementen coachings- en sapvastreizen naar Portugal.

Logo Barada opleiding w

Barada contact

Diana Jansen Verweij
Reijerscop 10
3454 HW De Meern
06 467 32 346
info@baradacoaching.nl

Openingstijden

Dinsdag t/m zaterdag van 10.00 - 19.30 uur

Overige diensten

www.barada.nl

coachingsreizen.barada.nl

login.barada.nl

netwerk.barada.nl (alleen voor leden)

 

Accreditaties

CRKBO Instelling wit smal
NOBCO gecertificeerd 
 nobco