Barada Coaching - coaching en lifestyle | Utrecht

Tijdens het systemisch coachen onderzoeken we samen het oude (familie)systeem om verzwaring en belasting uit eerdere levens op te sporen en te transformeren zodat het je niet meer negatief bezighoudt en het je geen aandacht/energie meer kost in dit leven.

Bij het systemisch coachen staan zowel de verzwaringen uit je eigen oude levens, als de ballast uit de eerdere levens van je (voor)ouders centraal. Deze blokkades in het systeem - die worden doorgegeven van generatie op generatie en bijv. door een gedragskeuze in een lastige situatie zijn ontstaan – raak je aan, doorvoel je en laat je los.

Een blokkade uit een eerder leven dient zich in het huidige leven aan om opgelost te worden. Omdat je dit in eerste instantie vaak slechts onbewust ervaart, kun je er een tijdje mee doorlopen. Je voelt dan vaak wel dat iets je afremt/ bezighoudt, maar kan er de vinger niet op leggen. De ballast is – omdat deze niet van jou is - moeilijk te ‘plaatsen’ en daarmee lastig te verwerken. Het kan zorgen voor een diepe schijnbaar ontoegankelijke wond in je persoonlijke energetische huishouding.

Het doel van systemisch coachen

Het doel van systemisch coachen, is het transformeren van oude ballast zodat er een vrije energiestroom ontstaat. Het loslaten van oude ballast zorgt ervoor dat je het leven weer ‘onafhankelijk’ en los van oude verzwaringen kan leven. En dat merk je direct – de oude ballast is weg en dat geeft ruimte. Iets wat je (onbewust) bezighield, is immers opgelost.
Naast dat het systemisch coachen opluchting brengt, geeft het je inzicht in zaken in het huidige leven. Het systemisch coachen zorgt tevens voor een blokkadevrije energiestroom in je lichaam en is daarmee een mooie basis voor een goede Chi, vitaliteit en voor zelfontwikkeling.

Het systemisch coachen gaat uit van individuen die door hun onderlinge relatie met elkaar verbonden zijn. Tijdens het systemisch coachen stellen we samen – we werken dus met zijn tweeën en niet in een groep - een visualisatie/beeld op van deze met elkaar verbonden personen. Dit om inzicht in waar ‘het mis ging’ te krijgen, de blokkades onder ogen te zien, de eigenaardigheden van het systeem bloot te leggen en dit alles even aan te raken/ te doorvoelen en dan los te laten.

Bij Barada systemisch coachen werken we op vijf niveaus
• De eigen oude levens;
• De moeder generatielijn;
• De vadergeneratielijn;
• Fysieke ongemakken;
• De Vijf Elementen Water, Hout, Vuur, Aarde, Metaal;

Een of twee systemisch coachen sessies zijn vaak al voldoende om het systeem te schonen en weer vrij van ballast verder te kunnen.

Barada kent ook nog andere coachingsvormen: Vijf Elementen coaching en Lifestyle coaching.
Daarnaast verzorgen we twee keer per jaar Vijf Elementen sapvast – en coachingsreizen naar Portugal.

Logo Barada opleiding w

Barada contact

Diana Jansen Verweij
Reijerscop 10
3454 HW De Meern
06 467 32 346
info@baradacoaching.nl

Openingstijden

Dinsdag t/m zaterdag van 10.00 - 19.30 uur

Overige diensten

www.barada.nl

coachingsreizen.barada.nl

login.barada.nl

netwerk.barada.nl (alleen voor leden)

 

Accreditaties

CRKBO Instelling wit smal
NOBCO gecertificeerd 
 nobco