Lifestyle coaching

Lifecoaching

Bij Barada Lifestyle coaching werk je aan het realiseren van evenwicht door het opwaarderen van jouw persoonlijke levensenergie/ Chi.

We leren je:
• ... dat je uniek bent en dat daar een jou dienende, unieke levensstijl – qua voeding en huisinrichting - bij hoort. Ieder mens is anders en juist inzicht krijgen in dat authentieke - en er naar leven - is tijdens Barada Lifestyle coaching het uitgangspunt.
• ... om jouw energieleveranciers optimaal aan te spreken. Dit zodat je weet hoe energie te genereren - in verschillende situaties en onder verschillende omstandigheden.

Het leven is een voortdurende zoektocht naar evenwicht waarin je eigen persoonlijke issues (levenslessen, karma uit oude levens etc.), je omgevingsenergie en ook dat wat je eet, je kan uitdagen of je juist kan ondersteunen/ energie kan geven.

Ter verduidelijking:
Als je in de ochtend, als je je huis verlaat, een vervelende discussie met de buurman hebt, dan start de dag anders dan als de buurman vriendelijk goedemorgen zegt. De omgeving – in dit geval de buurman – heeft (vaak ongemerkt) invloed op je energieniveau.

Lifestyle coaching en energieleveranciers

Zo geldt dat ook voor twee van je belangrijkste energieleveranciers – huisinrichting en voeding. Zij hebben direct (vaak ongemerkt) toegang tot jouw energieniveau.
Indien je je huis op maat en ondersteunend aan jou inricht, dan voedt de huisenergie jou door deze voedende met jou matchende energie aan je af te geven. Is de huisinrichting minder energievol dan merk je dat ook – je wordt niet gevoed door je huis of verliest er wellicht zelfs energie. 
Voor voeding geldt deze invloed zeker ook. Eet je op maat – dat wil zeggen eten dat bij jou (uniek zijn) past en daarmee je optimaal voedt, je blokkades doorbreekt, evenwicht brengt en energie genereert – dan zal dat jouw energieniveau direct positief beïnvloeden.

Het op maat – bij jou ‘uniek zijn’ aansluitend - toepassen van Vijf Elementen Voeding en Feng Shui huisinrichting om een hoog persoonlijke energieniveau te realiseren daar gaat het om bij Barada Lifestyle coaching.

Bij Lifestyle coaching brengen we altijd in kaart:
Wie ben jij – het unieke en authentieke wordt aan de hand van een Vijf Elementen karakteranalyse in kaart gebracht. Je krijgt op hoofdlijnen inzicht in wie je bent, waar je goed in bent en waar je levenslessen, uitdagingen liggen en hoe dat aan te pakken. Deze unieke blauwdruk – gebaseerd op Chinese astrologie - is de basis van het Lifestyle coachingstraject.

Daarnaast doorlopen we een of meerdere van onderstaande mogelijkheden:
• Vijf Elementen Voedingsadvies. Je ontvangt een persoonlijk – mede op de Vijf Elementen karakteranalyse gebaseerd – Vijf Elementen voedingsadvies dat bijdraagt aan een optimale interne energiestroom.
• Feng Shui huisinrichting. Hoe je huis is ingericht draagt bij aan je externe-/ omgevingsenergieniveau. We kijken samen naar je plattegrond en stellen het huisthema vast (huisthema = wat dient zich aan om opgepakt te worden) en werken – door kleine wezenlijke aanpassingen te realiseren en daarmee blokkades in de huisenergie (en daarmee in jou) te doorbreken – toe naar een jou dienende omgevingsenergie.
• Diverse andere lifestyle toepassingen – afhankelijk van dat wat nodig is - zoals bijvoorbeeld ‘diep en effectief ademhalen om te transformeren’ en eenvoudige effectieve Chi Kung oefeningen om blokkades te doorbreken en energie te genereren.

Barada kent ook nog andere coachingsvormen: Systemisch coachen en Vijf Elementen coaching

Daarnaast verzorgen we twee keer per jaar Vijf Elementen sapvast – en coachingsreizen naar Portugal.

Logo Barada opleiding w

Barada contact

Diana Jansen Verweij
Reijerscop 10
3454 HW De Meern
06 467 32 346
info@baradacoaching.nl

Openingstijden

Dinsdag t/m zaterdag van 10.00 - 19.30 uur

Overige diensten

www.barada.nl

coachingsreizen.barada.nl

login.barada.nl

netwerk.barada.nl (alleen voor leden)

 

Accreditaties

CRKBO Instelling wit smal
NOBCO gecertificeerd 
 nobco