Coachingsreis Spanje, Alicante

Coachingsreis in Spanje, Alicante

Wij verzorgen onze coachingsreis in Spanje, Alicante en maken daarbij optimaal gebruik van de omgeving -  de prachtige omgeving/ natuur, edelstenen, kruiden en biologische maaltijden en kuurbaden - om jouw innerlijke reis te ondersteunen.

Onze coachingsreis is gebaseerd op de Vijf Elementen. Door het dagelijks activeren van de Vijf Elementen water, hout, vuur, aarde en metaal -  door middel van activiteiten, coaching, ontspannings- en bewegingsmomenten en voedingsadvies - ontstaat er intern evenwicht en vitaliteit. Het effect: een blokkade vrij, ontspannen en vitaal lichaam. Omdat ieder mens uniek is, start de coachingsreis met een persoonlijk Vijf Elementen vitaliteitsadvies gebaseerd op Nine Star Ki. Dit advies geeft jou inzicht in welke activiteiten/ elementen jou ondersteunen en welke je dient aan te vullen om in evenwicht te zijn.

Naast het persoonlijke op maat stukje zijn er ook dagelijkse groepsactiviteiten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan wandelen, vitaliteitsoefeningen in de morgen en een avondmeditatie. De thermale kuurbaden - die wij een dag bezoeken - ondersteunen het zelfhelend vermogen van het lichaam. Niet onbelangrijk in een periode van transformatie. 

Onze reis wordt volledig verzorgd aangeboden. Alleen het ticket is niet inbegrepen en dien je zelf te verzorgen.

Meer informatie coachingsreis

Voor meer info https://coachingsreizen.barada.nl/

Voor meer info over opleidingen in Nederland: www.barada.nl

 

Logo Barada opleiding w

Barada contact

Diana Jansen Verweij
Reijerscop 10
3454 HW De Meern
06 467 32 346
info@baradacoaching.nl

Openingstijden

Dinsdag t/m zaterdag van 10.00 - 19.30 uur

Overige diensten

www.barada.nl

coachingsreizen.barada.nl

login.barada.nl

netwerk.barada.nl (alleen voor leden)

 

Accreditaties

CRKBO Instelling wit smal
NOBCO gecertificeerd 
 nobco