Barada Opleidingscentrum Utrecht, De Meern

Barada Opleidingscentrum Utrecht, De Meern verzorgt korte beroepsopleidingen - o.a. Feng Shui, Vijf elementen Voeding, Nine Star Ki - vooral gebaseerd op de Vijf Elementen en hun energievolle, vitaliserende werking. Door de Vijf Elementen - water, hout, vuur, aarde, metaal - op de juiste manier te activeren, wordt op eenvoudige wijze intern evenwicht en daarmee vitaliteit, op gewicht zijn en een lekker in je vel gevoel gerealiseerd. Bij ons leer je op praktische wijze hoe.

Holistisch en energetisch Vijf Elementen Opleidingscentrum Utrecht

De holistische kijk op de mens en het aanspreken van het zelfhelend vermogen is een andere peiler waar de opleidingen op gebaseerd zijn. Het Taoïsme en de Chinese Geneeskunde zijn hierin een voorbeeld. De wijze waarop het Taoïsme - een Chinese levensfilosofie - en de Chinese geneeskunde naar pijnlijke emoties kijkt, is de leidraad. Ogenschijnlijk negatieve emoties worden als waardevolle boodschappen gezien en geven aan dat er een disbalans is. Tijd om iets bij de bron aan te pakken dus. Volgens de Chinese geneeskunde is de belangrijkste inwendige oorzaak van een ziekte een gebrek aan emotioneel evenwicht. Het niet verwerken van emoties belast onze organen. Ook hier gaat het over het aanpakken van achtergebleven emoties - ook wel blokkades genoemd - om weer evenwichtig en vitaal te worden.

In onze opleidingen, trainingen en workshops bij Barada Opleidingscentrum Utrecht streven we er naar de kennisoverdracht zo praktisch en toegankelijk mogelijk over te brengen. Wil je meer weten? Kijk nog even verder op www.barada.nl of plan vrijblijvend een kennismakingsgesprek in. Tijdens dit gesprek vertel ik je meer over de toegevoegde waarde van Vijf Elementen.

barada opleidingscentrum Utrecht IMG 0920 IMG 2104

Logo Barada opleiding w

Barada contact

Diana Jansen Verweij
Reijerscop 10
3454 HW De Meern
06 467 32 346
info@baradacoaching.nl

Openingstijden

Dinsdag t/m zaterdag van 10.00 - 19.30 uur

Overige diensten

www.barada.nl

coachingsreizen.barada.nl

login.barada.nl

netwerk.barada.nl (alleen voor leden)

 

Accreditaties

CRKBO Instelling wit smal
NOBCO gecertificeerd 
 nobco